INFORMACIJE O IZDELKIH

Izdelke lahko pomivate v pomivalnem stroju do 50 °C, vendar se raje priporoča ročno pranje.

Skodelica sublimacija: motiv je na skodelico natisnjen in praktično ni omejitve pri izbiri motiva/slike. Skodelice se lahko pomivajo v pomivalnem stroju in se motiv ne izbriše. Površina skodelice ostane gladka, motiva se z roko ne občuti.

Pri skodelici narejeni z aplikacijo vinila, je motiv narejen grafično in s pomočjo ploterja izrezan iz vinila ter prenesen na skodelico/izdelek. Vinil je odporen na toploto in se ne poškoduje. Vseeno pa se priporoča ročno pomivanje in nežnejše ravnanje. Po motivu ne drgnemo. Z vinilom lahko naredimo poljubne tekste in silhuete.

Določene izdelke v spletni trgovini si lahko do neke mere prilagodite sami.

Kadar pa imate v mislih čisto svoj, poseben motiv, pa nam brez obotavljanja napišite email in skupaj bomo ustvarili izdelek, popolnoma prilagojen vašim željam.

Seveda. Izdelke lahko s klikom na srček dodate na seznam želja. Od tam jih lahko kasneje po želji v košarico.

Lahko. Pri naročilu izberite dostavo na drug naslov in vpišite podatke osebe, kamor želite, da pošljemo paket. Po želji lahko paketu dodamo tudi posvetilo, voščilo …

DOSTAVA

Cena pošiljanja izdelkov je 3,90 €. Pri naročilu nad 60 € je pošiljanje brezplačno.

Vsi izdelki so poslani v roku 2-5 delovnih dni od dneva naročila oz. prejetega plačila, v primeru naročila s plačilom po predračunu. Pakete dostavljata GLS in Pošta Slovenije. Načeloma so dostavljeni naslednji dan, najkasneje pa v treh delovnih dneh.

V kolikor se vam mudi, nas prosim kontaktirajte in bomo naročilo prioritetno obravnavali.

V tem primeru nas čimprej kontaktirajte, da po sledilni številki preverimo, kje se je zataknilo.

Po predhodnem dogovoru je možen osebni prevzem v Ljubljani. O tem nas obvestite po e-mailu info@mugsandhugs.si . Dogovorili se bomo o dnevu in kraju prevzema.